Roman: Ensamma tillsammans

»Det är Jörgen Löwenfeldts förmåga att skickligt spegla samtidens uppkopplade liv och tidsanda som höjer debuten till något utöver det vanliga – och ger den ett skimmer av generationsroman.«
– Norrköpings Tidningar

»Med vaken blick iakttar författaren de digitala världar vi rör oss mellan och identiteterna vi skapar och omskapar.«
– Modern PsykologiJohan har kommit in på psykologprogrammet på Karolinska Institutet. Där träffar han Eva. Hon är hemlighetsfull och tycker att de ska vara blanka för varandra. Men Johan börjar ändå berätta. Om sin barndoms tristess. Om hur han lyckats göra sig ekonomiskt oberoende på nätpoker. Om hur han fyller väggarna i sin dyra lägenhet med illustrationer. Om hur han lägger ut sin egen konst på nätet, och om hur hypen kring hans verk drar igång och föder en fåfäng jakt på allt fler likes.

En dag är Eva borta. Johan inser att han inte vet någonting om henne. Och när han börjar leta inser han att inget som dyker upp om henne stämmer överens med den bild han har byggt upp.

Ensamma tillsammans är en tidlös berättelse om ett par i gränslandet mellan nyfunnen vänskap och nyvunnen kärlek. Men det är också en roman om det uppkopplade liv vi lever i dag, där vi ständigt är tillgängliga för andra, men där det också är allt enklare att utge sig för att vara någon helt annan än den man är.»Detta är lysande! Berättarstilen känns unik och jag kan svära på att det finns inte ett enda onödigt ord i hela boken. Jag kunde inte sluta läsa.« Annas Fotnoter

»En stark, lysande och välskriven debut!«
Jennies boklista
JÖRGEN LÖWENFELDT, född 1983, arbetar som journalist inriktad på psykologi, vetenskap och digitala medier. På instagramkontot Bagatellerna publicerar han mikronoveller som nått en stor och engagerad publik. Ensamma tillsammans är hans debutroman.

Genre: Roman
Inbundet, ISBN: 9789188681119
E-bok, ISBN: 9789188681126
Antal sidor: 192
Utgivningsdag: 2017-09-06

På Bokus (numera enbart e-bok).

På Bokbörsen (fysiskt exemplar)

På Goodreads.

På Storytel.

lowenfeldt_ensamma_tillsammans_omslag_inb.jpg